De kracht van
Power Company

Power Company is een uitzendbureau in Groningen voor het werven, selecteren en uitzenden van werknemers tot payrolling/

Sinds 2005 zijn wij jouw vertrouwde partner in personeelszaken. Wat ons onderscheidt? Power Company, voor heen Payroll Company, staat voor innovatie, kwaliteit en persoonlijke service. Met onze jarenlange ervaring weten we dat maatwerk essentieel is. Daarom bieden we een breed scala aan diensten: werkgeverschap & verloning (payrolling), werving, selectie & uitzenden, detachering, HR-diensten, coaching, begeleiding en opleidingen.

Wat maakt Power Company uniek?

Persoonlijke benadering: Bij ons ben jij geen nummer. Wij geloven in een persoonlijke aanpak die naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften en bedrijfscultuur.

Snelle respons: Tijd is kostbaar. Wij streven ernaar om snel te reageren op jouw personeelsbehoeften, zodat jij je kunt concentreren op de groei van jouw bedrijf zonder vertragingen.

Grondige selectie: Ons zorgvuldige wervingsproces garandeert niet alleen de juiste vaardigheden, maar ook de juiste persoonlijkheid en mentaliteit die perfect passen bij jouw team en bedrijfswaarden.

Focus op kwaliteit: Kwaliteit staat altijd voorop. Wij streven naar duurzame en succesvolle plaatsingen, omdat we geloven in het opbouwen van langdurige relaties met zowel werkgevers als werknemers.

Wat kan Power Company voor jou betekenen?

Bij Power Company willen we het beste bieden aan zowel werkgevers als werknemers door uit te blinken in waar we goed in zijn: het verbinden van talent met kansen. Pro people, pro work! Ontdek zelf het verschil met Power Company. Wij ondersteunen je graag bij het laten groeien van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze unieke aanpak.

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!