HR-diensten

HR-diensten door Power Company in Groningen om werkgevers te ontlasten op het gebied van personeelszaken en salarisadministratie.

Het beheren van personeels- en salarisadministratie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het bijhouden van uren en vakantiedagen kan een tijdrovende klus zijn. Bij Power Company begrijpen we dat jouw kostbare tijd beter besteed kan worden aan de groei van jouw bedrijf. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we de expert in het snel en efficiënt oplossen van diverse personeelskwesties. Daarom staan we klaar om ook jouw HR-diensten uit handen te nemen!

Maatwerk in HR-diensten

Elk bedrijf is uniek, en daarom streven wij ernaar om jou op maat gemaakte HR-diensten te bieden. Met onze diepgaande kennis van personeelszaken in zowel grote als kleine organisaties kunnen wij jou ontlasten van alle zorgen rondom jouw werknemers.

Waarom HR-diensten uitbesteden aan Power Company?

Volledige ontzorging: Wij nemen alles uit handen, inclusief verloning, loonstroken, jaaropgaves en wijzigingen. Zo kun jij je concentreren op jouw kernactiviteiten.

Deskundig advies: Onze experts bieden deskundig advies over contracten, contractvormen en subsidiebenutting.

Efficiënte verwerking: We verwerken contracten efficiënt en zorgvuldig, met nauwgezette terugkoppeling.

Begeleiding bij ziekte/verzuim: Geen zorgen meer over loondoorbetaling bij ziekte/verzuim, wij zorgen voor professionele begeleiding.

Subsidiebenutting: We identificeren en benutten actief subsidies zoals LKV, LIV en JeugdLIV voor maximale kostenbesparingen.

HR-diensten met power

Zoek je een partner met veel ervaring in het beheren van HR-diensten? Als betrokken HR-partner nemen we graag de verantwoordelijkheid voor jouw personeelszaken op ons. Hoe we dat doen, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

 

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!