Power HR

Het ontdekken, ontwikkelen en binden van talent aan organisaties is wat wij doen. We helpen bedrijven om te groeien en hun organisatiedoelstellingen te behalen. De missie van Power Company “lekker werken, lekker leven” is ook onze missie. Lekker werken met een mooie baan, in een succesvol team, dat is waar wij voor staan.

Power HR is een samenwerking tussen Inez Brüns, professioneel coach en eigenaar van Arbeidsvitaminez, en Annet Scholte, HR- en recruitment specialist. Power Company begeleidt in het gehele traject van instroom, doorgroei en uitstroom van medewerkers. “Wij helpen elkaar waar nodig en streven altijd naar betere resultaten, samen staan wij voor groei en groei geeft energie”. Dit doen wij met een open blik, interesse, nieuwsgierigheid en humor.

Power HR is gespecialiseerd in:

 • Werving en selectie van mbo(+) en hbo(+) profielen
 • HR-advies en -ondersteuning
 • Functioneringsgesprekken en ontwikkelgesprekken
 • Teamontwikkeling
 • Ondernemers-coaching
 • Outplacement

Power HR Recruitment

Ruim 30 jaar recruitment ervaring, een groot landelijk netwerk en een persoonlijke aanpak zorgen voor het succes van Power HR Recruitment. In een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever worden de functie-eisen en de kwaliteiten van de gewenste kandidaten in kaart gebracht. We ondersteunen bij het inrichten van het werving- en selectieproces en gaan op zoek naar de juiste kandidaat. Iedere kandidaat spreken wij persoonlijk en indien gewenst maken we gebruik van assessments en talentanalyses om de kwaliteiten van onze kandidaten te onderschrijven. We stellen uitsluitend kandidaten voor die aan het profiel voldoen. Dit doen we op basis van ‘no cure no pay’.

Power HR Advies

Medewerkers worden te vaak gezien als één van de grootste kostenposten binnen organisaties. De impact van goed HR beleid wordt vaak onderschat. Gelukkig staan HR-vraagstukken steeds vaker en hoger op de agenda’s van directie en management. Dit is een gezonde ontwikkeling.

Organisatiedoelstellingen en strategische keuzes zijn bepalend voor het HR-beleid van een organisatie. Het is belangrijk dat HR op de hoogte is van waar de organisatie naar toe gaat. HR moet in de basis betrokken worden in de plannen van de organisatie en meedenken in het beleid.
Daarnaast staan HR afdelingen voor verschillende uitdagingen zoals de snel veranderende arbeidsmarkt, schaarste, verloop, aanpassingen in wet- en regelgeving en generatieverschillen op de werkvloer.

Power HR Advies biedt ondersteuning bij de belangrijkste thema’s die op de HR-agenda staan:

 • Ontwikkeling en implementatie van HR strategie en beleid
 • HR transformatie
 • Ontwikkeling arbeidsvoorwaardenbeleid
 • Ontwikkeling van medewerkers
 • Performance management
 • Teamontwikkeling
 • Talentmanagement
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Functioneringsgesprekken en ontwikkelgesprekken

Power HR denkt mee met de ontwikkelmogelijkheden en wensen van de medewerker om deze op een gestructureerde wijze te bespreken. Oprechte aandacht motiveert en verhoogt de betrokkenheid, waardoor kwaliteit stijgt en je medewerkers langer bindt. Een gesprek over wat er goed gaat en wat er beter kan in de organisatie en dit gecombineerd met hoe het met iemand persoonlijk gaat én wat de medewerker wil in zijn ontwikkeling. Dit zijn zeer waardevolle gesprekken voor zowel het bedrijf als voor de medewerkers.

Kortom, Power HR gaat graag in gesprek met je medewerkers, waarin de medewerker centraal staat. Professionele begeleiding van je personeel en voor de organisatie een schat aan informatie om verder te groeien.

Power HR Outplacement

Power HR Outplacement helpt werknemers die hun baan (dreigen te) verliezen weer op weg naar werk. Het outplacementtraject van Power HR is ontworpen om talenten verder te helpen, ondersteuning te bieden bij het verwerken van ontslag en met het vinden van een nieuwe uitdaging. Ieder talent is uniek en heeft de arbeidsmarkt iets te bieden. De mix van kwaliteiten, vaardigheden en ervaring maakt dat iedereen kan groeien naar een volgende werkgever. Wej werken samen met de medewerker aan een persoonlijk actieplan en bieden individuele begeleiding om te helpen bij het navigeren door de arbeidsmarkt. Onze aanpak is persoonlijk. We zijn nieuwsgierig naar de vaardigheden, interesses en gaan op zoek naar de beste match met de behoeften van de arbeidsmarkt. Met onze jarenlange ervaring en een groot netwerk in veel verschillende sectoren bieden wij de beste kansen op een nieuwe werkplek.

Power HR Ondernemers-coaching

Power HR coacht ondernemers die verder willen. Dit lukt niet altijd alleen en dat hoeft ook niet. Als ondernemer weet jij wat je wil. De coaches van Power HR zijn jouw klankbord, mentor en stok achter de deur. We zorgen ervoor dat jij als ondernemer ook daadwerkelijk beweegt naar waar jij naar toe wilt. We helpen om de rem eraf te halen en te groeien naar datgene wat jij graag wilt bereiken, op zakelijk en persoonlijk vlak.

Werk geeft inhoud aan het leven. Werk zorgt voor groei en ontwikkeling.

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!