Detachering

Detachering is een goede oplossing voor als je op zoek bent naar een of meerdere tijdelijke werknemers voor langere tijd. Zit een van jouw werknemers vanwege ziekte of verlof thuis? Of beschik je over onvoldoende personeel om een piekmoment op te vangen? We beschikken over een ‘pool’ van specialisten die jou graag op projectbasis uit de brand helpen!

Detachering van tijdelijke werknemers

Ons netwerk van gedetacheerden bestaat uit opgeleide specialisten met veel kennis en ervaring. Ze krijgen persoonlijke begeleiding en ruimte om opleidingen te volgen. De werknemers zijn gemotiveerd en kunnen zich snel en gemakkelijk aanpassen aan een nieuwe situatie. Als opdrachtgever hoef jij bij het detacheren van een tijdelijke werknemer nergens naar om te kijken.

Voordelen detachering door Power Company

  • Wij zijn de juridische werkgever.
  • De werknemer krijgt via ons een contract.
  • De werknemer wordt door ons persoonlijk begeleid.
  • Netwerk van professionele, gemotiveerde specialisten.

Detacheren vs. uitzenden

Uitzenden lijkt in veel opzichten op detachering. Bij uitzenden gaat het vaak juist om een baan voor een (zeer) korte periode of een onverwacht piekmoment. Wij werven en selecteren geschikte kandidaten. Als opdrachtgever bepaal jij wie je uiteindelijk tot maximaal 4 jaar flexibel in dienst wilt nemen. De werkgeversrisico’s dragen wij en de verloning en de administratieve werkzaamheden voeren wij uit. Wij regelen alles voor jou!

Detachering met power

Zoek je voor een langdurige periode een tijdelijke werknemer? Iemand met ervaring? Een professional op een specialistisch vakgebied? Neem contact op met een van onze collega’s om op basis van detachering een werknemer in dienst te nemen. Of meld jouw vacature aan via ons formulier. Ons powerteam gaat graag voor jou op zoek naar een geschikte kandidaat.

Onze klanten geven ons
een 4.7 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Power Company is pro actief.
Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!