Detachering

Detachering biedt de perfecte oplossing voor jouw onderneming als je behoefte hebt aan tijdelijke versterking op lange termijn vanwege personeelstekorten door ziekte, verlof of piekmomenten. We beschikken over een pool van specialisten die jou graag op projectbasis uit de brand helpen.

Waarom Detachering door Power Company?

Gespecialiseerde professionals: Ons netwerk van gedetacheerden bestaat uit opgeleide specialisten met een schat aan kennis en ervaring. Ze worden persoonlijk begeleid en krijgen de ruimte om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Met detachering hoef jij als opdrachtgever nergens naar om te kijken. Wij regelen alles voor jou.

Zorgeloos samenwerken: Wij nemen het juridische werkgeverschap op ons, waardoor jij je kunt concentreren op jouw kerntaken. Onze werknemers krijgen een contract via ons, wat zorgt voor een soepele en transparante samenwerking.

Toegang tot een professioneel netwerk: Met detachering krijg je toegang tot een netwerk van professionele en gemotiveerde specialisten, die klaarstaan om jouw projecten tot een succes te maken. Persoonlijke begeleiding van onze gedetacheerden zorgt ervoor dat zij optimaal presteren in hun nieuwe rol.

Detacheren met power

Detacheren biedt de perfecte oplossing voor langdurige projecten waarbij ervaren professionals nodig zijn. Bij Power Company nemen we alle werkgeversrisico’s op ons en zorgen we voor een vlekkeloze verloning en administratieve afhandeling, zodat jij je kunt richten op de kernactiviteiten van jouw organisatie.

Ontdek wat detachering voor jou kan betekenen!

Ben je op zoek naar een ervaren professional voor een langdurig project? Iemand met expertise die snel is geïntegreerd binnen jouw organisatie? Neem vandaag nog contact op met een van onze collega’s om een gedetacheerde werknemer in dienst te nemen. Of meld jouw vacature aan via ons formulier en laat ons powerteam de perfecte kandidaat voor jou vinden.

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!