Hoe wil je ons
bereiken?

Chat starten whatsapp icon WhatsApp openen

Detachering van professionals voor elke branche

Detachering van tijdelijke werknemers

 

Ons netwerk van gedetacheerden bestaat uit opgeleide specialisten met veel kennis en ervaring. Ze krijgen persoonlijke begeleiding en ruimte om opleidingen te volgen. De werknemers zijn gemotiveerd en kunnen zich snel en gemakkelijk aanpassen aan een nieuwe situatie. Als opdrachtgever hoef jij bij het detacheren van een tijdelijke werknemer nergens naar om te kijken.

 

Voordelen detachering door Power Company

  • Wij zijn de juridische werkgever.
  • De werknemer krijgt via ons een contract.
  • De werknemer wordt door ons persoonlijk begeleid.
  • Netwerk van professionele, gemotiveerde specialisten.

 

Detacheren vs. uitzenden

Uitzenden lijkt in veel opzichten op detachering. Bij uitzenden gaat het vaak juist om een baan voor een (zeer) korte periode of een onverwacht piekmoment. Wij werven en selecteren geschikte kandidaten. Als opdrachtgever bepaal jij wie je uiteindelijk tot maximaal 4 jaar flexibel in dienst wilt nemen. De werkgeversrisico’s dragen wij en de verloning en de administratieve werkzaamheden voeren wij uit. Wij regelen alles voor jou!

 

Detachering met power

Zoek je voor een langdurige periode een tijdelijke werknemer? Iemand met ervaring? Een professional op een specialistisch vakgebied? Neem contact op met een van onze collega’s om op basis van detachering een werknemer in dienst te nemen. Of meld jouw vacature aan via ons formulier. Ons powerteam gaat graag voor jou op zoek naar een geschikte kandidaat.