Begeleiding en
opleiding

Begeleiding en opleiding maakt werknemers beter! Ons gezamenlijke doel is dat alle werknemers met plezier goed presteren. Begeleiding kan op verschillende manieren worden ingezet. Naast het reguleren van al jouw werknemers, zijn we er ook voor hun persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid. Op deze manier vergroten we de effectiviteit, betrokkenheid en tevredenheid binnen jouw onderneming.

Wet verbetering poortwachter

Coaching van werknemers kan preventief worden ingezet om uitval te voorkomen of tijdens ziekte om terugkeer te bevorderen en de werknemer duurzaam te laten re-integreren. Wanneer een werknemer door ziekte niet terug kan keren in de eigen functie, bieden we het traject spoor II aan. Hierdoor voldoe je als werkgever aan de wet verbetering poortwachter en gaan we voor de werknemer op zoek naar ander geschikt werk.

Begeleiding en opleiding bij Power Company

  • Wij geven advies over het begeleiden en ontwikkelen van werknemers.
  • Wij voeren jaarlijkse ontwikkelgesprekken met jouw werknemers waar werknemerstevredenheid, vitaliteit en ontwikkeling centraal staan.
  • Burn-out coachtraject voor een snellere en duurzame terugkeer in het werk.
  • Werknemers ontwikkelen op competenties en vaardigheden waardoor ze effectiever werken.
  • Begeleiden van spoor II-traject volgens wet verbetering poortwachter, waardoor je geen loonsanctie krijgt na 2 jaar ziektewet van de werknemer.
  • Begeleiding bij kort en lang verzuim, meedenken over re-integratie kansen en begeleiding in terugkeer in eigen werk.
  • Wij zetten teamcoaching in wanneer er behoefte is om gezamenlijk te ontwikkelen of om samenwerking te versterken.
  • We geven voorlichting over duurzame inzetbaarheid en hoe de medewerker in goede gezondheid het pensioen haalt, zodat daarna ook nog wordt genoten.
  • Ook leidinggevenden en ondernemers inspireren wij door middel van individuele coachtrajecten met zeer uiteenlopende vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan leiding nemen, tactisch communiceren, meer energie, tijdmanagement enzovoort. Voel je welkom!

 

Begeleiding en opleiding met power

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk bij Power Company. We bieden zowel werknemers als werkgevers de mogelijkheid om opleidingen en coachtrajecten te volgen. Loopt jouw werknemer vast? Vind je het daarnaast ook belangrijk dat jouw werknemers zich blijven ontwikkelen? Wil je als werkgever het beste uit jezelf blijven halen? Neem contact op met ons powerteam! We vertellen je graag over de mogelijkheden van onze begeleiding en opleiding.

Onze klanten geven ons
een 4.7 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Power Company is pro actief.
Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!