Werkgeverschap, Verloning & Payrolling

Payrolling is een uitstekende oplossing als jij de ideale werknemer voor jouw organisatie hebt gevonden en de verloning wilt uitbesteden. Dan is payrolling een uitstekende oplossing. Je weet precies waar je aan toe bent. Wij verlonen conform jouw cao, nemen de complete personeels- en salarisadministratie uit handen, en ook de (ziekte)risico’s nemen we van jou over. Je hoeft niets zelf te regelen. Zorgen maken? Dat hoeft al helemaal niet!

Sinds 1 januari 2020 hebben wij te maken met Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Deze nieuwe wet geeft een payrollkracht dezelfde rechtspositie als werknemers in vaste dienst en daarmee ook dezelfde arbeidsvoorwaarden. Als werkgever mag je jouw payrollkracht maximaal drie jaar inzetten, daarna volgt een vast contract. Uiteraard regelen wij dit allemaal voor jou!

Verloning werknemers

De verloning van werknemers voeren we uit op basis van gemaakte afspraken. Dit doen we door middel van urendeclaraties, die jij als klant of als werknemer bij ons indient. Het verwerken van de uren, loonstroken, jaaropgaves, uitbetaling van vakantiegeld, betalingen van premies en belastingen én het bijhouden van de saldo’s aan vakantie-uren is een gestroomlijnd proces.

Voordelen payrolling door Power Company

  • Geen werkgeversrisico’s.
  • Geen personeels- en salarisadministratie.
  • Werknemer 3 jaar flexibel inzetten.
  • Zelf de werving en selectie van werknemers regelen.

Payrolling met power

Wil je jouw kostbare tijd niet besteden aan administratieve rompslomp? Neem contact op met een van onze medewerkers. De verloning van jouw werknemers voeren wij middels payrolling van A tot Z voor jou uit!

Onze klanten geven ons
een 4.7 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Power Company is pro actief.
Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!