Werkgeverschap, Verloning & Payrolling

Payrolling is dé oplossing voor bedrijven die streven naar efficiëntie en succes. Bij Power Company begrijpen we dat jouw bedrijf draait om efficiëntie, succes en groei. Daarom bieden we een allesomvattende oplossing die niet alleen zorgt voor de ideale werknemers, maar ook voor een gestroomlijnde personeels- en salarisadministratie, inclusief het beheren van (ziekte)risico’s. Met onze payrolling-service hoef je je geen zorgen te maken; wij nemen alles uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw organisatie.

Waarom kiezen voor Power Company?

Volledig ontzorgen: Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over werkgeversrisico’s of administratieve rompslomp. Wij nemen alles van je over, van het verwerken van urenregistraties tot het uitreiken van loonstroken en het bijhouden van vakantie-uren. Jouw gemoedsrust staat bij ons voorop.

Wettelijke conformiteit: Met de expertise van Power Company ben je ervan verzekerd dat jouw payrollkrachten worden behandeld in overeenstemming met de geldende wetgeving, inclusief de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan de wettelijke vereisten, zodat jij zonder zorgen profiteert van de voordelen van payrolling.

Behoud van controle: Ondanks dat wij de volledige administratie voor je uit handen nemen, behoud je bij Power Company de controle over de werving en selectie van jouw werknemers. Zo kun je blijven focussen op het aannemen van de juiste mensen voor jouw organisatie.

Ervaar zelf wat payrolling is door Power Company

Wil je zelf de voordelen van payrolling ervaren? Of heb je nog vragen? Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers en ontdek hoe Power Company de verloning van jouw werknemers van A tot Z voor jou regelt.

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!