Hoe wil je ons
bereiken?

Chat starten whatsapp icon WhatsApp openen

Onze werkwijze met power

Als je door ons het werkgeverschap wilt laten uitvoeren, zorgen we voor duidelijkheid. Vooraf weet je precies waar je aan toe bent qua kosten en uitvoering. We nemen álle administratie en (ziekte)risico’s van je over, je hoeft hier dus niets zelf voor te regelen. Zorgen maken? Dat hoeft al helemaal niet!

 

Het aanmelden van nieuwe werknemers kan volledig geautomatiseerd. Medewerkers kunnen zich online inschrijven, waarna ze ook online hun documenten krijgen toegestuurd en deze online kunnen tekenen. We zorgen ervoor dat alles compleet in onze administratie komt. Als onze klant hoef je hier niet naar om te kijken.

 

Verloning wordt bij ons uitgevoerd op basis van alle gemaakte afspraken. Dit doen we door middel van urendeclaraties, die je als klant of als werknemer bij ons indient. Het is een gestroomlijnd en soepel proces met minimale inspanning. Het verwerken van de uren, loonstroken, jaaropgaves, uitbetaling van vakantiegeld, betalingen van premies en belastingen én het bijhouden van de saldo’s aan vakantie-uren regelen we. Kortom: genoeg tijd over voor andere dingen!