Hoe wil je ons
bereiken?

Chat starten whatsapp icon WhatsApp openen

Payrolling werknemers met tijdelijk contract

Sinds 1 januari 2020 hebben wij te maken met Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Deze nieuwe wet geeft een payrollkracht dezelfde rechtspositie als werknemers in vaste dienst en daarmee ook dezelfde arbeidsvoorwaarden. Als werkgever mag je jouw payrollkracht maximaal drie jaar inzetten, daarna volgt een vast contract. Uiteraard regelen wij dit allemaal voor jou!

 

Verloning werknemers

De verloning van werknemers voeren we uit op basis van gemaakte afspraken. Dit doen we door middel van urendeclaraties, die jij als klant of als werknemer bij ons indient. Het verwerken van de uren, loonstroken, jaaropgaves, uitbetaling van vakantiegeld, betalingen van premies en belastingen én het bijhouden van de saldo’s aan vakantie-uren is een gestroomlijnd proces.

 

Voordelen payrolling door Power Company

  • Geen werkgeversrisico’s.
  • Geen personeels- en salarisadministratie.
  • Werknemer 3 jaar flexibel inzetten.
  • Zelf de werving en selectie van werknemers regelen.

Payrollovereenkomst vs. uitzendovereenkomst

Indien je werknemers langer dan drie jaar flexibel wilt inzetten, dan is verloning middels een uitzendovereenkomst een goed alternatief. Een uitzendovereenkomst maakt het mogelijk om werknemers tot 5,5 jaar flexibel in dienst te houden. Echter, bij uitzenden wordt ook de werving en selectie door ons powerteam gedaan.

 

Payrolling met power

Wil je jouw kostbare tijd niet besteden aan administratieve rompslomp? Neem contact op met een van onze medewerkers. De verloning van jouw werknemers voeren wij middels payrolling van A tot Z voor jou uit!