Werving, Selectie & Uitzenden

Bij Power Company begrijpen we als geen ander hoe cruciaal de juiste werknemers zijn voor het succes van jouw organisatie. Met onze expertise en ons groot netwerk staan we klaar om de uitdaging aan te gaan en de perfecte medewerkers te vinden voor jouw vacatures.

Waarom wij jouw ideale partner zijn?

Gestructureerde procedures: Onze succesvolle werving en selectie zijn het resultaat van zorgvuldig gestructureerde procedures. Van het opstellen van het juiste profiel tot het voeren van oriënterende gesprekken, wij nemen het gehele proces uit handen. Dankzij onze transparante aanpak vertalen we jouw wervingsvraagstuk snel en effectief naar een passende oplossing.

Proactieve benadering: Met onze proactieve aanpak vullen we vacatures snel in. Omdat we over kennis van jouw organisatie beschikken, kunnen we direct de juiste kandidaten selecteren. Daarmee besparen we veel tijd om jouw team te versterken.

Flexibele uitzendoplossingen: Naast werving en selectie bieden we flexibele uitzendoplossingen aan voor piekmomenten, tijdelijke projecten of vervanging bij ziekte/verlof. Onze uitzendkrachten zijn gemotiveerd en klaar om aan de slag te gaan, waardoor jij altijd verzekerd bent van de juiste ondersteuning op het juiste moment.

Voordelen van Samenwerken met Power Company

Zorgeloze dienstverlening: Wij nemen alles uit handen, van het wervingsproces tot de verloning. Geen zorgen over juridische werkgeverslasten, kosten bij ziekteverzuim of gedoe met verloning. Wij regelen het allemaal voor jou.

Sterk landelijk netwerk: Met onze thuisbasis in Stadskanaal (Groningen) en een netwerk dat zich uitstrekt over heel Nederland, zijn we dé partner voor jouw werving, selectie en uitzending, waar je ook gevestigd bent.

Laat Power Company jouw perfecte kandidaat vinden!

Heb je een vacature voor een tijdelijke kracht of zoek je juist een werknemer voor een vast dienstverband? Laat het gehele proces van werving en selectie tot de verloning aan ons over. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers of meld jouw vacature aan via ons formulier. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte kandidaat!

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!