Werving, Selectie & Uitzenden

In een uitgebreid werving- en selectieproces zorgen we ervoor, dat jij de medewerkers krijgt die jij verdient. Als geen ander kennen we de arbeidsmarkt, hebben oog voor talent en beschikken over een groot netwerk. Wij gaan graag de uitdaging aan om de juiste werknemer te zoeken voor jouw vacature(s)!

Succesvolle werving en selectie

Voor het benaderen, selecteren en screenen van tijdelijke én vaste werknemers maken we gebruik van gestructureerde procedures. Wij vinden kwaliteit, duurzaamheid en transparantie belangrijk. Jouw wervingsvraagstuk zetten we snel en succesvol om in een passende oplossing. Dat maakt ons dé ideale samenwerkingspartner voor de werving en selectie van jouw werknemers.

Voordelen werving en selectie door Power Company

  • Alle zaken, van het opstellen van het juiste profiel tot de oriënterende gesprekken met de juiste kandidaten, nemen wij uit handen.
  • We zoeken proactief om vacatures snel in te vullen.
  • We kennen onze opdrachtgevers en hun onderneming waardoor we direct weten welke kandidaat geschikt is voor de vacature.
  • We bieden ondersteuning bij de onderhandelingen en het komen tot een overeenkomst.
  • We bieden assessments aan om een goede, langdurige match te waarborgen.

Flexibele werknemers

Na de werving- en selectieprocedure is het mogelijk om de werknemer zelf in dienst te nemen, door ons te laten uitzenden. Tijdens een piekmoment, een tijdelijk project of bij ziekte/verlof is het prettig om als werkgever terug te kunnen vallen op flexibele werknemers. Uitzendkrachten zijn een ideale oplossing om een tijdelijk personeelstekort binnen de organisatie op te vangen. We beschikken over een database met gemotiveerde werknemers.

Voordelen uitzenden werknemer via Power Company

  • Geen juridische werkgever.
  • Geen kosten bij (langdurig) ziekte/verzuim.
  • Geen omkijken naar de verloning.
  • Wij verzorgen de werving en selectie van uitzendkrachten.
  • Uitzendkrachten flexibel inzetten tot maximaal 5,5 jaar.

Vacatures werknemer

Als uitzendbureau in Groningen zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland. We zijn in staat om snel een passende match te vinden tussen werkgever en werknemer. Voor vacatures in Groningen ben je bij ons zeker aan het juiste adres. We staan ook graag voor je klaar als je vacatures in Friesland en Drenthe wilt uitzetten.

Werving, selectie en uitzenden met power

Heb je een vacature voor een tijdelijke werknemer of zoek je een werknemer voor een vast dienstverband? Het gehele traject van werving en selectie tot de verloning nemen we uit handen wanneer je een werknemer door ons laat uitzenden. Neem contact op met een van onze medewerkers of meld jouw vacature aan via ons formulier. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte kandidaat!

Onze klanten geven ons
een 4.7 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Power Company is pro actief.
Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!