Kwaliteitsnormen

Al meer dan 15 jaar zijn wij een gevestigde naam in de regio op het gebied van personeelszaken. Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van diensten; wij bieden een garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid die voldoet aan de hoogste normen. Welke normen dat zijn?  

Ontdek de power van Power Company: vooruitstrevend en betrouwbaar in personeelszaken

ABU – Kwaliteit gewaarborgd

Als lid van ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), landelijk de grootste werkgeversorganisatie binnen de uitzend- en payrollbranche, garanderen wij een dienstverlening die voldoet aan de hoogste standaarden.

Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA) – Voor financiële zekerheid

Onze naleving van de Wet Keten Aansprakelijkheid verzekert jou als werkgever dat alle fiscale verplichtingen correct worden afgehandeld, zonder onaangename verrassingen.

WAADI – Transparantie verzekerd

Door onze naleving van Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs ben je als inlener verzekerd van volledige transparantie en juridische naleving.

SNA – Kwaliteit gegarandeerd

Ons certificaat NEN 4400-1 van Stichting Normering Arbeid (SNA) bewijst onze betrouwbaarheid en beschermt jou als opdrachtgever tegen mogelijke risico’s, zoals inlenersaansprakelijkheid, fraude en illegaliteit. Bij SNA staan we geregistreerd als: SNA Verklaring van Registratie Power Company en SNA Verklaring van Registratie Power Company Payrolling

SBB – Bijdragen aan de toekomst

Als erkend SBB leerbedrijf investeren we in de toekomst van de volgende generatie vakmensen, door hen de kans te bieden om praktijkervaring op te doen binnen ons bedrijf. We werken graag mee om deze jongeren kansen te bieden!

Klachtenprocedure – Jouw stem telt!

Bij Power Company streven we naar optimale klanttevredenheid. Mocht zich echter ooit een probleem voordoen, dan staan wij klaar om het snel en professioneel op te lossen. Onze klachtenprocedure zorgt ervoor dat jouw stem wordt gehoord en dat er actie wordt ondernomen om herhaling te voorkomen.

Doel van de klachtenprocedure
Het op zorgvuldige wijze registreren en afhandelen van klachten, het wegnemen van de oorzaken, en het nemen van adequate maatregelen om herhaling te voorkomen. Iedere klacht wordt serieus genomen. Met deze procedure willen wij bewerkstelligen dat de klacht zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid wordt afgehandeld.

Wijze waarop een klacht gemeld kan worden
Uiteraard kan je ons altijd telefonisch benaderen om de klacht te bespreken. Vind je dat de klacht zich niet leent voor een telefonisch gesprek? Dan vragen wij jou om onderstaande aan ons door te geven via info@powercompany.nl:
– NAW gegevens van de indiener
– Indiendatum van de klacht
– Naam van de klachtverantwoordelijke (als dat bekend is)
– Omschrijving van de klacht
– Gedane acties n.a.v. de klacht
– Gevoerde correspondentie m.b.t. de klacht

Termijnen
Conform de ABU cao artikel 42 treed je bij een klacht eerst in overleg met een medewerker van Power Company om tot een passende oplossing te komen. Lukt dit niet, dan dien je binnen 4 weken een klacht in.

Geschillencommissie
Ben je het niet eens met de afhandeling van je klacht? Je kunt je geschil aanhangig maken bij de Geschillencommissie van de uitzendbranche (zie ABU CAO artikel 42). Hier vind je het arbitragereglement van de Geschillencommissie.

Meer weten over onze kwaliteitsnormen?

Ontdek zelf de betrouwbaarheid en kwaliteit van Power Company. Neem contact met ons op en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor jouw personeelsbehoeften!

Verklaringen betalingsgedrag

1 maart 2024

Power Company Payrolling B.V. verklaring

1 maart 2024

Power Company B.V. verklaring

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!