Begeleiding en opleiding

Bij Power Company kijken we wat jij nodig hebt om succesvol te zijn in jouw werk. Hoe wij jouw succes versterken? Je hebt de mogelijkheid om opleidingen te volgen en gebruik te maken van persoonlijke begeleiding.

Persoonlijke Begeleiding

Ons team van experts staat voor je klaar om je te voorzien van carrière-advies en persoonlijke ondersteuning. Of je nu vragen hebt over je huidige functie, advies nodig hebt over je carrière, of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, we zijn er om je te begeleiden. De lijnen zijn kort en vertrouwd. Zodra je bij ons staat ingeschreven, krijg je een contactpersoon toegewezen met je altijd een persoonlijk gesprek kunt plannen.

Soft Skills Ontwikkeling

Dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen op jouw vakgebied is heel belangrijk. Daarnaast is het ook essentieel om aandacht te blijven besteden aan de zogenaamde ‘soft skills’. Je kunt hierbij denken aan communicatie, teamwork, probleemoplossend denken en time management. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor een succesvolle carrière en dragen bij aan een positieve werkomgeving.

E-learningplatforms

Met ons E-learningsplatform en andere digitale leermiddelen kan jij waar en wanneer je wilt jouw kennis en nieuwe vaardigheden blijven ontwikkelen. En heb je vragen, dan kan je altijd terecht bij een van onze gecertificeerde professionals.

Opleidingsmogelijkheden

Leren is een continu proces. We moedigen je dan ook aan om jouw kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen en up-to-date te houden. Daarom bieden we een breed scala aan trainingen, die worden geleid door gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring. Wij geloven in jouw potentieel en willen je ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de begeleiding en opleidingen die wij bieden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je hier graag meer over. Sta je nog niet bij ons ingeschreven? Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen, is het formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!