Uitzenden en detacheren

Ben je druk bezig met het runnen van je bedrijf en heb je geen tijd om je bezig te houden met het vinden van de juiste medewerkers? Geen zorgen! Bij Power Company begrijpen we dat tijd kostbaar is, daarom nemen wij graag het wervingsproces uit handen. Met onze diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en onze specialisatie in uitzenden en detacheren, weten we precies hoe we de perfecte match voor jouw bedrijf kunnen vinden.

Waarom kiezen voor Power Company?

Expertise die je verder brengt: Ons Powerteam is gespecialiseerd in het vinden van de juiste medewerkers voor zowel korte als lange termijn detacheringen. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat jouw personeels- en capaciteitsmanagement soepel verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Maatwerkoplossingen voor jouw behoeften: Of je nu op zoek bent naar tijdelijke versterking of gespecialiseerde vaardigheden voor een project, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw flexibele personeelsbehoeften. Onze uitzend- en detacheringsoplossingen zijn ontworpen om aan al jouw flexibele personeelsbehoeften te voldoen.

Persoonlijke service en ondersteuning: Bij Power Company staan we altijd voor je klaar. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot aan de voltooiing van het project, zorgen wij voor een naadloze en transparante samenwerking. We houden regelmatig contact met jou en de werknemer om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Meer informatie over uitzenden en detacheren?

Wil je meer weten over onze uitzend- en detacheringsmogelijkheden? Of ben je benieuwd naar de cao voor uitzendkrachten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of meld jouw vacature aan via het formulier. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. Samen kunnen we jouw personeelsbehoeften invullen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen!

De cao voor uitzendkrachten lees je hier.

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!