Payroll Diensten

Werkgeverschap, verloning en payrolling van werknemers kun je met een gerust hart overlaten aan Power Company in Groningen

Middels onze payroll diensten heeft u als werkgever nergens omkijken naar. Op het moment dat uw werknemer staat ingeschreven, wordt Power Company de juridische werkgever. De verantwoordelijkheden voor het uitvoeren van de wet- en regelgeving, de salaris- en personeelsadministratie en de werkgeversrisico’s komen voor onze rekening. Op deze manier kunt u tijd en kosten besparen en zonder risico’s uw flexibiliteit vergroten.

 • Welke payroll diensten verzorgen wij voor u?

  Wij nemen onze opdrachtgevers graag werk uit handen. Op de afdeling backoffice zorgen we onder andere voor:

  1. het contract- en dossierbeheer
  2. de urenverwerking
  3. de verwerking van cao- en wetswijzigingen
  4. de jaaropgaven
  5. de aangiften, aanvragen en wijzigingen Belastingdienst
  6. de loonstroken
  7. het verwerken van de ziekte- en herstel meldingen
  8. de pensioenaangifte en -afdracht
  9. de afdracht sociale premies
  10. de volledige begeleiding van werknemers bij ziekte (geheel kosteloos)
  11. de loonuitbetaling

Lage tarieven payroll diensten

In tegenstelling tot een uitzendbureau houden wij ons niet bezig met het werven en selecteren van personeel. U dient zelf uw werknemers te werven en de gesprekken te voeren. Dat maakt het mede mogelijk dat wij onze tarieven laag kunnen houden!

Personeels- en salarisadministratie

De personeels- en salarisadministratie is bij Power Company tot in de puntjes nauwkeurig geregeld. Het salaris van werknemers wordt op een snelle en correcte wijze tijdig verwerkt. We voldoen dan ook aan de strenge voorwaarden van NEN 4400-1, waarvoor wij twee keer per jaar worden gecontroleerd. Daarnaast heeft de Belastingdienst in 2012 onze werkwijze en administratie uitvoerig onderzocht. Vanwege de goede resultaten hebben we het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ mogen ondertekenen.

Fasensysteem

Power Company verloont alle werknemers conform het fasensysteem (drie fasen: A, B en C), zoals in de ABU cao voor Uitzendkrachten staat beschreven. Het fasensysteem biedt veel flexibiliteit, waardoor werkgevers (de inleners) 5,5 jaar lang tijdelijke arbeidsovereenkomsten aan werknemers kunnen aanbieden. Iedere werknemer die voor het eerst bij ons op de payroll komt te staan, begint altijd in fase A. In deze fase betaalt u slechts voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Na 78 (gewerkte) weken mogen wij voor de werknemer, in overleg met de werkgever, 4 jaar lang 6 tijdelijke contracten opstellen (fase B).

Kwaliteitsgarantie

Indien veranderingen op het gebied van arbeidsrecht gaan plaatsvinden, wordt u vroegtijdig op de hoogte gesteld. Daarnaast vinden we het belangrijk dat wij ook op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen uw organisatie. We komen dan ook graag bij u langs om onze dienstverlening met u door te nemen. Uiteraard kunt u voor vragen contact met onze backoffice opnemen. Vragen worden binnen 24 uur beantwoord. Hiervoor hebben we een kwaliteitsgarantie in het leven geroepen. Met de Kwaliteitsgarantie bent u altijd verzekerd van een snel en duidelijk antwoord!

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!