Kwaliteitsgarantie

Begeleiding en opleiding door Power Company in Stadskanaal (Groningen) voor werkenemers met een kort of langdurig tijdelijk contract.

Bij Power Company vinden we het belangrijk dat bestaande en aankomende opdrachtgevers en werknemers van goede en betrouwbare antwoorden worden voorzien. Ons ervaren en deskundig team staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Indien we je niet direct van een duidelijk en passend antwoord kunnen voorzien, zorgen we ervoor dat je dit alsnog zo snel mogelijk ontvangt!

Power Company biedt ‘kwaliteitsgarantie’

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we de ‘Kwaliteitsgarantie’ in het leven geroepen. We vinden het belangrijk dat je erop kunt vertrouwen dat een van onze medewerkers zo snel mogelijk op jouw vraag of vragen terugkomt. De ‘Kwaliteitsgarantie’ staat dan ook garant voor een snelle 24-uurservice. Alle vragen die op werkdagen door bestaande of aankomende opdrachtgevers of werknemers worden gesteld, worden binnen 24 uur beantwoord. Is je vraag niet binnen 24 uur beantwoord? Dan ontvang je van Power Company € 100,-!

Snel én betrouwbaar antwoord

Het verlenen van een kwalitatieve dienstverlening staat bij Power Company hoog in het vaandel. Wil je als opdrachtgever meer weten over de transitievergoeding? Heb je als werknemer vragen over jouw pensioen of het uitbetalen van je salaris? Neem voor al je vragen gerust contact met ons op! Bij Power Company ben je altijd verzekerd van een snel, helder en betrouwbaar antwoord!

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!