Kennisbank

Het verhaal van
De Natuurdrogist

Van mondkapjes tot ontzuren… De Natuurdrogist Marcel Steenstra in Stadskanaal heeft alles in huis voor een gezond(er) leven! In het centrum van Stadskanaal aan het Europaplein zit zijn mooie winkel waar hij samen met zijn vrouw Whynette iedere dag met veel plezier klanten helpt.

Ons Powerteam verzorgt de administratie voor het personeel van Marcel en Whynette, zodat zij zich daar geen zorgen over hoeven te maken. Marcel vertelt: ”Power Company zorgt er al jarenlang voor dat de verloning en betaling van mijn medewerkers perfect en bovenal foutloos geregeld is. Over de contracten (en afloop daarvan) word ik tijdig geïnformeerd en geadviseerd. Ik vind het heel prettig dat ik niet zelf alert hoef te blijven op dit soort zaken. Hierdoor kan ik mijn focus leggen op de zaak en heb ik wel de zekerheid dat alles tot in de puntjes geregeld is!“

“Behalve de contract- en loonadministratie checkt Power Company ook of er eventueel subsidies mogelijk zijn voor mijn personeel en draagt Power Company zorg voor re-integratie bij ziekte. Het online-systeem van Power Company zorgt ervoor dat de gewerkte uren en wijzigingen lekker snel en gemakkelijk doorgegeven kunnen worden.

“Als ik terugdenk aan de tijd dat ik alles nog zelf deed, ben ik echt blij dat ik de dames van Power Company in de arm heb genomen. Het geeft me veel rust! Het scheelt veel tijd en ik kan me bezighouden met datgene wat ik echt leuk vind. Ik hoef me bijvoorbeeld niet meer te verdiepen in salarissen en weet gewoon dat er goed voor mijn personeel gezorgd wordt én dat vind ik echt belangrijk’’ sluit Marcel af.

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bel of mail het Powerteam gerust!

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!