Kennisbank

De voordelen van payroll #powervoorjouwbedrijf

Ben je ondernemer? En wil je géén administratieve rompslomp, maar wél ijzersterk personeel? Dan biedt payrolling uitkomst! Payrolling staat voor gemak. Als payrollbedrijf neemt Power Company jouw personeels- en salarisadministratie uit handen. Ook nemen we de werkgeversrisico’s over.

Heb je veel personeel in dienst? Dan merk je misschien dat je veel tijd kwijt bent aan de personeelsadministratie. Tijd die je eigenlijk wilt besteden aan hetgeen waar je goed in bent. Bovenal wil je alles goed op orde hebben én natuurlijk zorgen voor jouw werknemers, zoals het hoort.

Altijd alles op orde

Bij payrolling ben je zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van jouw personeel. Heb je een geschikte kandidaat gevonden? Dan komt jouw nieuwe personeelslid bij ons in dienst. Dit personeelslid krijgt bij ons dezelfde voorwaarden als de werknemers die vast bij jou in dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe medewerker altijd tijdig het juiste loon ontvangt en maken de contracten in orde.

Geen werkgeversrisico’s

Is de nieuwe medewerker na een tijdje even niet inzetbaar wegens ziekte? Geen zorgen, wanneer je een payrollbedrijf inschakelt heb je geen kosten bij ziekte. Ook betaal je geen juridische kosten voor het opstellen van overeenkomsten/contracten, afdrachten aan cao- en pensioenfondsen, loonheffingen aan de Belastingdienst en ook niet voor de salarisadministratie. Daarnaast kun je voor jouw nieuwe medewerker dus de arbodienst en ziekteverzuimverzekering opzeggen.

Of toch uitzenden?

Heb je juist veel pieken qua drukte? Is de zomer bijvoorbeeld voor jou hét topseizoen of is de kerstdrukte gekkenwerk? Dan is uitzenden misschien wel nóg geschikter. Uitzendkrachten zijn een ideale oplossing om een tijdelijk personeelstekort binnen jouw bedrijf op te vangen. Als uitzendbureau nemen wij de werving en selectie van nieuwe medewerkers over. Dit scheelt je ontzettend veel tijd! Daarnaast zijn dienstverbanden via een uitzendbureau vaak korter dan wanneer je kiest voor payrolling. En heb je geen fulltime baan beschikbaar? Geen probleem, jouw nieuwe werknemer kan namelijk via ons ook deels bij een andere werkgever in dienst!

Het is dus slim om payrolling of uitzenden eens te overwegen. We snappen het heel goed als je nog vragen hebt, er is ook veel mogelijk. Ons Powerteam staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Neem contact op.

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!