Hoe wil je ons
bereiken?

Chat starten whatsapp icon WhatsApp openen

"Blij met deze topkans"

Via de zakelijke bijeenkomsten van BNI is Marnie in contact gekomen met Power Company directrice Daniëlle van der Ploeg. Bij BNI bundelen lokale zakenmensen hun krachten en komen zij wekelijks bijeen. Marnie zocht op dat moment naar personeel en door de eenvoudige, maar effectieve manier van bijeenkomen kon Daniëlle hier meteen op inspringen. Vanaf dat moment waren Power Company en Van Meerendonk met elkaar verbonden. “Power Company voelt goed aan welk personeel bij ons bedrijf past. We zijn dan ook erg tevreden over de werkwijze en het geworven personeel, zo tevreden dat wij tot nu toe alle personeelsleden overnemen in eigen dienstverband omdat ze zo goed bevallen.” Ook Daniëlle kan zich de eerste ontmoeting nog goed herinneren: “Bij BNI ontmoette ik deze vlotte, gedreven, energieke vrouw, die ook nog eens mijn overbuurvrouw bleek te zijn. Nu ruim 2 jaar later ben ik nog steeds blij dat wij deze topkans hebben gekregen om ons te bewijzen aan Van Meerendonk. ”

Vlot, accuraat en betrouwbaar

“Vlot, accuraat en betrouwbaar” Deze woorden uit Marnie wanneer zij Power Company omschrijft. “Een eerste indruk is veelzeggend en bij Power Company voelde het meteen goed. Het voelde laagdrempelig aan, maar tegelijkertijd zeer professioneel.”

Vraag en aanbod
op elkaar af blijven stemmen

Een mooie, zakelijke toekomst ligt dan ook zeker in het verschiet. Om naar de toekomst te kijken blikt Marnie vooruit: “We blijven vraag en aanbod op elkaar afstemmen en zetten we de samenwerking in goede sferen door”. Ook Daniëlle sluit zich hierbij aan: “Van Meerendonk heeft alleen maar gedreven mensen aan het roer en blijven groots doorgroeien. Wij hopen dan ook nog een lange tijd mee te helpen aan het verwezenlijken van die groei en het werven van uitstekend personeel.”