Power Company actief in Amsterdam

Werkgeverschap, verloning en payrolling van werknemers kun je met een gerust hart overlaten aan Power Company in Groningen

Ook ondernemers in Amsterdam maken gebruik van de payroll diensten van Power Company. Flexibiliteit is tegenwoordig voor iedere ondernemer van groot belang. Vandaag weet u vaak niet wat voor opdrachten u morgen krijgt. Met name ondernemingen die veel op projectbasis werken moeten op korte termijn een of meer tijdelijke werknemers snel kunnen inschakelen. Payrolling biedt deze mogelijkheid!

Payrolling is flexibiliteit

Voor onze opdrachtgevers in Amsterdam zijn wij de juridische opdrachtgever voor de werknemer die bij hen tijdelijk in dienst is. Werknemers die wij vandaag inschrijven, kunnen ook gelijk vandaag aan de slag. We regelen direct de gehele personeels- en salarisadministratie en blijven dat doen zolang de werknemer bij ons op de payroll staat. Opdrachtgevers die kiezen voor payrolling hebben nergens omkijken naar!

Meer informatie?

Heeft u een onderneming in Amsterdam en wilt u meer weten over payrolling? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!