Payrolling retail

Werkgeverschap, verloning en payrolling van werknemers kun je met een gerust hart overlaten aan Power Company in Groningen

Met onze Payrolling retail service zijn we in staat om ondernemers in de retail sector snel en correct van dienst te zijn. In de retail is flexibiliteit van groot belang. Een werkgever moet erop kunnen vertrouwen dat hij op elk moment over voldoende personeel beschikt.

Geen werkgeversrisico’s en administratie

Of u nu een of tien werknemers bij ons inschrijft, omvang speelt bij ons geen rol. Onze backoffice medewerkers beschikken over voldoende ervaring om uw volledige personeels- en salarisadministratie uit handen te nemen. Daarnaast nemen we de werkgeversrisico’s van u over. Kortom, met Payrolling retail bespaart u tijd én kosten!

Kwaliteitsgarantie

Aangezien de wetgeving snel kan veranderen, volgen we de ontwikkelingen in de retail branche op de voet. We stellen u en uw werknemers bij eventuele wijzigingen in de wet of cao altijd op de hoogte. En heeft u vragen op het gebied van het aannemen van personeel of arbeidsrecht? Dan beantwoorden we die binnen 24 uur. Met de dienst Payrolling retail heeft u nergens omkijken!

Meer weten over Payrolling retail of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem telefonisch contact met ons op via 0591 – 645 269 of vul het onderstaand contactformulier in!

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!