Kennisbank

Hulp bij
schulden

Is jouw onderneming of ben jij persoonlijk getroffen door de gevolgen van de coronacrisis en heb je hulp nodig? Onze klant en samenwerkingspartner Bresz biedt hulp bij schulden en heeft hierin jarenlange ervaring. Bresz is er voor particulieren én ondernemers.

De draad weer oppakken

Een schuldensituatie is een zware last en het oplossen hiervan kost veel tijd en energie. Door hulp in te schakelen wordt de vicieuze cirkel doorbroken en kan de draad weer worden opgepakt. Een groot gevolg van schulden is vaak ziekteverzuim, door actief aan de slag te gaan met de problemen kan dit voorkomen worden. Ook door de coronacrisis komen steeds meer mensen in de problemen. Mede op initiatief van de overheid zijn er een aantal maatregelen getroffen waardoor schuldeisers tijdelijk minder streng zijn. Dit biedt even lucht, maar een oplossing voor de lange termijn is het natuurlijk niet.

“Met inachtneming van de Gedragscode Schuldhulpverlening van de NVVK stellen wij vast of er sprake is van een problematische schuldensituatie. Er wordt direct advies gegeven met concrete oplossingen gericht op de persoonlijke omstandigheden. Alles voor een gezonde financiële toekomst.”, licht mr. Slinkman toe.

Deskundig en effectief advies

Bij Brezs werkt een team van gepassioneerde juridische medewerkers. “Ons doel is om rust te creëren voor mensen in een problematische schuldensituatie. Wij gaan van probleem naar oplossing, snel, deskundig en effectief. Niet bijzonder, maar wel bijzonder uniek”, sluit mr. Slinkman ons gesprek af.

Power Company werkt al jaren samen met Brezs en zorgt ervoor dat medewerkers met financiële problemen zowel een luisterend oor, als concrete hulp krijgen. Wij zijn trots op deze samenwerking en bedanken het team van Brezs.

We helpen je graag

Ben of ken je iemand met financiële problemen? Pak dit aan en stuur ze door naar Power Company, of natuurlijk direct naar ‘Brezs‘ op telefoonnummer 050-2049505.

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!