Horizontaal Toezicht Belastingdienst

Werkgeverschap, verloning en payrolling van werknemers kun je met een gerust hart overlaten aan Power Company in Groningen

Power Company verloont medewerkers van inleners op zeer professionele en betrouwbare wijze. Deze werkwijze heeft er toe geleid, dat we in 2012 het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ van de Belastingdienst hebben mogen ondertekenen. Het convenant gaat uit van een samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen, transparantie en begrip.

Vertrouwen Belastingdienst
Om voor het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ in aanmerking te komen, heeft de Belastingdienst onze gehele backoffice / processing op basis van loonheffingscontrole onderzocht. Uit de controle is geconstateerd dat het verloningsproces van Power Company kwalitatief zeer goed is. Daarmee hebben we het vertrouwen van de Belastingdienst gekregen.

Voordelen ‘Horizontaal Toezicht’
Met het tekenen van het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ hebben we bij de Belastingdienst één vast aanspreekpunt. Als we vragen op het gebied van loonheffing hebben, kunnen we deze te allen tijde voorleggen. Hierdoor zijn we in staat efficiënter te werken, open en transparant met onze opdrachtgevers (inleners) te communiceren en zaken op het gebied van loonadministratie sneller af te handelen.

Zekerheid
Power Company staat garant voor zekerheid. Naast het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ voldoen we ook aan de eisen van NEN 4400-1 en SNA en zijn onze gegevens te controleren via de WAADI-check (Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs) en de verklaringen betalingsgedrag.

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!