Kennisbank

Een dag in het leven van een koerier

Power Company is altijd op zoek naar pakketbezorgers! Om die reden ging Danielle van der Ploeg een dag meerijden met een van onze klanten om zelf te ervaren wat het werk inhoudt!

René de Jonge van ReJo Koeriers was zo behulpzaam om haar een ‘stageplek’ voor een middag aan te bieden.
“Aangezien ik die ochtend afspraken had, kon ik helaas niet mee naar het sorteercentrum om de bus in te pakken. Ook de eerste pakketten van die dag heeft René zonder mij bezorgd. Rond het middaguur ben ik bij hem ingestapt en hebben wij samen nog zo’n 100 pakketten weggebracht. Ik vond het een superleuke dag, het was sowieso erg gezellig met René. Je moet heel goed opletten welke adressen je op welke volgorde doet, dat vond ik wel een uitdaging! Dat is denk ik ook bij de start van de werkzaamheden als nieuwe werknemer het lastigste. Je moet echt zelf je weg vinden (letterlijk en figuurlijk) in het inpakken van de bus op de juiste manier.

Het afgeven en mensen blij maken met hun pakket vond ik echt heel leuk, ik kreeg er heel veel energie van en had het er veel lol in! Ik baalde een beetje dat het wat regende, maar René was er juist wel blij mee, hij gaf aan dat er dan altijd meer mensen thuis zijn, dat is veel prettiger bij het bezorgen! Al met al een hele ervaring en ik heb een hoop respect gekregen voor ‘onze’ pakketbezorgers!”

Ook René was blij met zijn nieuwe ‘stagiaire’ en denkt dat ze haar roeping heeft gemist! “Danielle ging als een speer en pakte het werk snel op. Ondanks het slechte weer hebben we razendsnel onze pakketten afgeleverd en waren we op tijd klaar. Dank voor je uitstekende hulp, Danielle!”

Onze klanten geven ons
een 4.8 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!