Kennisbank

Payrolling voor ondernemers in sector leisure

De sector leisure is de afgelopen jaren flink gegroeid. Door een toenemende welvaart en een stijgende werkdruk geven mensen steeds meer geld uit aan vrije tijdsbestedingen, zoals uit eten of een weekendje weg. Om gasten een gastvrij ontvangst en een mooie tijd te kunnen bezorgen, zijn goede, flexibele arbeidskrachten nodig. In een seizoensgebonden sector, zoals leisure, is het voor ondernemers niet haalbaar om alle werknemers een vast contract aan te bieden. Daarom worden tijdens de jaarlijkse piekmomenten vakantiekrachten, seizoenwerkers, maar ook studenten (stagiaires en bbl’ers) aangenomen. Als payrollbedrijf zijn wij in staat om voor ondernemers deze tijdelijke werknemers op een uitstekende manier te verlonen, zonder dat zij ook maar ergens naar om hoeven te kijken.

Daarom payrolling

Ondernemers in de sector leisure hebben van mei tot en met september veel tijdelijk personeel in dienst. Extra personeel betekent ook meer werkgeversrisico’s en administratieve werkzaamheden. Niet bij Payroll Company! Payrolling biedt de mogelijkheid om zorgeloos tijdelijk personeel aan te nemen. Wie zijn of haar werknemer(s) bij Payroll Company op de payroll plaatst, beschikt binnen 24 uur over extra personeel zonder de juridische werkgever te worden. Welke werknemers worden aangenomen en voor welke periode bepaalt de ondernemer. Wij zorgen ervoor dat de contracten juist worden opgesteld en de verloning tijdig plaatsvindt.

Erkend payrollbedrijf

Payroll Company verloont al sinds 2005 personeel voor grote en kleine ondernemingen in heel Nederland. We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de verschillende branches, waardoor we iedere ondernemer passende oplossingen kunnen bieden. Dit alles voeren we uit volgens de voorwaarden van werkgeversorganisatie ABU. Daarnaast voldoet Payroll Company aan de eisen van SNA (Stichting Normering Arbeid) en werken we al sinds 2012 volgens het convenant ‘Horizontaal Toezicht’ van de Belastingdienst.

Voordelen payrolling bij Payroll Company

 • ABU-gecertificeerd
 • Flexibele verloning van werknemers
 • Zelf personeel werven en selecteren
 • 5,5 jaar flexibele contracten
 • Geen werkgeversrisico’s
 • Volledige begeleiding (geheel kosteloos) en betaling bij ziekte
 • Geen personeels- en salarisadministratie
 • Urenverwerking
 • Advies, aanvraag en verwerking van subsidies
 • Verwerking van cao- en wetswijzigingen
 • Verwerking van ziekte- en herstelmeldingen
 • Geen afdracht loonheffingen aan Belastingdienst
 • Lage tarieven en duidelijk overzicht personeelskosten

Payrolling in leisure branche

Ondernemers in de sector leisure kunnen we uitstekend ondersteunen op het gebied van HRM. Of u nu horecapersoneel wilt aannemen, animatiemedewerkers, telefonistes of receptionistes, een badmeester of een sportinstructeur, alle administratieve werkzaamheden én meer nemen we graag uit handen. Neem gerust contact met ons. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van payrolling.

Onze klanten geven ons
een 4.7 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Power Company is pro actief.
Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!