Albert Heijn Appingedam

Werkgeverschap, verloning en payrolling van werknemers kun je met een gerust hart overlaten aan Power Company in Groningen

Albert Heijn in Appingedam is in 2012 bekroond tot Supermarkt van het Jaar. Daarnaast heeft de supermarkt prijzen in de wacht weten te slepen voor Beste brood en banket, Beste zuivel, Beste vis en Schoonste supermarkt. De supermarkt van Erik Banus, tevens eigenaar van Albert Heijn in Winsum, scoort altijd veel punten met hun service en klantvriendelijkheid.


“Uitstekende manier om de flexibele schil te verlonen.”

“Voor Albert Heijn Appingedam en Winsum is payrolling via Power Company een uitstekende manier om de flexibele schil van personeel in onze supermarkt te verlonen. Bij functies als vakkenvullers en caissières is er van nature altijd een behoorlijk verloop en Power Company neemt alle administratieve handelingen voor haar rekening. Omdat wij zelf de regie in handen hebben voor de werving en selectie van de kandidaten blijven de medewerkers juist betrokken bij Albert Heijn. In de afgelopen jaren hebben wij zeker tijdens drukke perioden, zoals onze recentelijke verbouwing en bedrijfsovername, gemerkt dat samenwerken met Power Company juist in tijden van hectiek erg prettig is. Korte lijnen en adequaat optreden van de backoffice zorgen voor geruisloze verloning, tot volle tevredenheid van onze medewerkers.”

Erik Banus
Eigenaar

Onze klanten geven ons
een 4.7 uit 5 sterren

Contacten leggen wij graag!

Power Company is pro actief.
Zoek je werk of werknemers? Heb je een vraag?
Neem contact op en wij gaan voor je aan de slag!

Bellen

0599 - 82 02 08

Whatsapp

Email

info@powercompany.nl

Chat

Direct contact via de chat. We zitten voor je klaar!